Contact us

Work with us

Learn more about working at Mobiquity.

General inquiries

Reach out to your local office below or click contact us.

Mobiquity Chosen as Best Tech Work Culture Finalist in Timmy Awards
Mobiquity Chosen as Best Tech Work Culture Finalist in Timmy Awards
Read More
Boston

Tomma Albinonistraat 9 1083 HM Amsterdam
(+31) 123 456 7890

Who we are
Topics
Events
Date
4 January 2019

Digivaardig by Design | Mobiquity eHealth Week Event

Graag nodigen wij u uit voor 'Digivaardig by Design', hét Mobiquity e-health week event.

Hoe kun je de juiste stappen nemen naar de juiste zorg op de juiste plaats? Wat vraagt dit van je organisatie? We nemen je mee vanuit de visie naar mensgerichte digitale innovatie in de praktijk.

Programma

We trappen af met een plenair programma, waarbij Philip Idenburg van Bebright een uitdagend toekomstbeeld schetst van de gezondheidszorg. Vervolgens schrijft hij een recept voor de benodigde succesvolle transformatie van de sector op weg naar dat toekomstbeeld. Paul Piebenga, General Manager van Mobiquity Europe, zal zijn visie op mensgerichte digitale innovatie als de start van deze transformatie delen.

Daarna heeft u de keuze uit drie workshops, waarin praktische handvatten worden gegeven voor het zetten van stappen in de realisatie van de juiste zorg op de juiste plek. Na afloop van de workshops is er gelegenheid om na te praten en te netwerken in het innovatiecafé, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Tijdslijn programma 

16:00 - Inloop en ontvangst met een hapje en een drankje

16:30 - Start plenaire programma 

17:45 - Start 1e ronde workshops

18:15 - Start 2e ronde workshops

18:45 - Afsluiting en start innovatiecafé

20:00 - Einde event

Workshops

Innovator Incubator

Hoe creëer je een innovatiecultuur in je organisatie? Hoe zorg je voor snelheid en schaalbaarheid van innovatie? Wat zijn de randvoorwaarden? Hoe boek je snel resultaat? Maak in een interactieve sessie kennis met het 'Innovator Incubator' concept, waarin governance en snel en schaalbaar innoveren centraal staan. Vervolgens wordt ingegaan op hoe je deze concepten kunt inzetten binnen je eigen organisatie om doelgerichte en mensgerichte innovatie te versnellen.

 

Design thinking - Digivaardig?!

Dat impliceert dat je ook digi-on-vaardig kan zijn. Bij een deel van de beoogde gebruikers zal dit altijd zo blijven, daarom is het goed dat er altijd een menselijke maat, de achterwacht, de servicedesk, de mantelzorger is om iemand verder te helpen. Maar veel vaker is software simpelweg onnodig complex. Wat ons betreft, verkeerd ontworpen, slecht gedesigned. Wanneer je de eindgebruiker echt centraal zet en samen met hen digitale oplossingen ontwerpt, is toegankelijkheid en gebruiksgemak gewaarborgd. Daarom, 'Digivaardig by Design'.

 

Toepassen van FAIR-data in de zorg

Wouter Franke van Zorg Instituut Nederland vertelt over een praktijk voorbeeld van de toepassing van FAIR-data. De casus: in de zorg worden veel gegevens opgeslagen, door de overheid, zorgorganisaties en patiënten zelf. Soms op wel 40 verschillende locaties en in even zoveel vormen. Als we erin slagen om data op een uniforme te duiden en ontsluiten, wordt het veel eenvoudiger om de waarde ervan te benutten. Tijdens de workshop laten we aan de hand van een praktijkvoorbeeld zien hoe de FAIR-dataprincipes kunnen bijdragen aan "De juiste zorg op de juiste plek".

 

Aanmelden

Het event is open voor iedereen die wil deelnemen in het kader van de e-health week. Maar met name gericht op zorgprofessionals, CIO's, CEO's en techpartners. 

Geïnteresseerd? Meld je dan gratis aan via deze pagina.  Door een beperkte beschikbaarheid aan ruimte is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. 

We ontmoeten je graag op 'Digivaardig by Design'!

 

Hartelijke groet,

Mobiquity

Let our expertise complements yours

We believe that addressing customer challenges gives you opportunities to delight. Using our proprietary Friction Reports and  strong industry expertise, we dig deep into customer sentiment and create action plans that remove engagement roadblocks. The end result is seamless, relevant experiences that your customers will love.